Näiden valmistajien tuotteita löydät valikoimastamme

Päämiehet

Haitian international

Ruiskuvalukoneet

Haitian International on yksi johtavista yrityksistä ruiskupuristuskoneiden valmistajana. Yli 50 vuoden kokemuksella Haitian on kehittänyt vankkoja ja älykkäitä konemalleja, jotka tarjoavat asiakkailleen kilpailuetua ja viimeisintä teknologiaa. Servohydrauliset-, hybridi- ja täyssähköruiskuvalukoneet.

Hilectro

Lineaarirobotit

Hilectro on vakiinnuttanut asemansa lineaarirobottien valmistajana. Tehokas V-sarja täyttää ruiskuvakoneiden vaatimukset kaikissa kokoluokissa.

Roders

Suurnopeustyöstökoneet

Röders on suurnopeus- ja koordinaattihiomakoneiden valmistaja, jolla on markkinoiden laajin valikoima. Koneet erottuvat muista tarkkuuden, pinnanlaadun, nopeutensa suhteen. Rödersin kokemus ja tuotekehitys pohjaavat haluun tarjota ratkaisu vaativiinkin asiakkaiden tarpeisiin. Röders ei ole pelkästään konevalmistaja vaan myös menetelmäkehittäjä, näin asiakas saa tarpeisiinsa sopivan koneen, koulutuksen ja menetelmät.

PEMTec

Sähkökemiallinen tarkkuuskoneistus
PEMTec on vuonna 1995 perustettu maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka kehittää ja valmistaa sähkökemiallisia työstökoneita. Sähkökemiallinen tarkkuuskoneistaminen perustuu materiaalin vähentämiseen tai poistamiseen sähköä johtavan työkappaleen pinnalta elektrolyyttisen liukenemisen avulla.

ZK Systems

Kipinätyöstö
Uppokipinätyöstökoneiden edelläkävijä Zimmer+Kreim on erikoistunut valmistamaan tarkkoja, nopeita ja luotettavia koneita. Tuotevalikoimaan kuuluvat uppokipinätyöstökoneet, automaatiosolut sekä virtaviivaisen tuotannon hallinnan ohjelmistot. ZK:n soluun voidaan liittää erilaisia koneita. Automaatiot ja töiden hallinta voidaan jälkiasentaa jo olemassa oleviin koneisiin.

Erowa

Metalliteollisuus
Joustavalla valmistuskonseptilla on ollut kestävä vaikutus metallinleikkauksen tuottavuuteen jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Järjestelmiemme joustavuus menee nykyään niin pitkälle, että jopa yksittäisten osien tuotanto voidaan automatisoida ilman lisätoimenpiteitä.

Industrial Frigo

Tuotantolaitosten lämpötilan hallinta

Industrial Frigo perustettiin vuonna 1969. Yhtiö on kehittänyt tuotteitaan jäähdytyksen ja lämmönsäätelyn aloilla saavuttaen tietotaidon tason, joka tekee Frigosta tänään yhden alansa johtavista yrityksistä. Voimamme on kyky kuunnella ja tarjota ratkaisuja, jotka takaavat täyden asiakastyytyväisyyden.

Digicolor

Raaka-aineiden käsittely

Digicolor on vuonna 1978 perustettu materiaalijärjestelmien toimittaja ruiskuvalun, suulakepuristuksen ja niiden yhdistelmille. Digicolor kehittää ja valmistaa korkealaatuisia tuotteita granulaattien kuljettamiseen, kuivaamiseen, sekoittamiseen ja annosteluun. Lisäksi Digicolor tarjoaa laajan valikoiman rouhintalaitteita teknisten polymeerien kierrätykseen.

HS Umformtechnik

Raaka-aineen siirtoputkistot
HS Umformtechnik toimittaa raaka-aineiden siirtoputkistoja, pneumaattisten kuljetinjärjestelmien rakentajille muovi, elintarvike ja kemian aloilla. Yritys valmistaa korkealuokkaisia ruostumattomia kulma-, haara- ja supistusputkia, putkiliitoksia, kytkentäasemia, imuletkuja, erikoisosia – asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Campetella

Optimoidut automaatiosolut

Campetella on erikoistunut muovituotteiden automaatiosolujen kappaleenkäsittelyyn. Yritys suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen kokonaisratkaisun. Yrityksen päätoimiala on robottiratkaisut muovien ruiskupuristajille.

FIPA

Alipainetekniikka
FIPA on ammattitaitoinen kumppani erilaisten työkappaleiden turvalliseen käsittelyyn alipaine-, tarttumis- ja nostotekniikaa. FIPAlla löytyy ratkaisu: herkkien muoviosien poistamiseen ruiskuvalukoneista kuin myös metallien, rakennusmateriaalien, lasin, elintarvikkeiden ja kaikenlaisten pakkausten käsittelyyn.

Mold-Masters

Muoviteollisuus
Mold-Masters on maailmanlaajuinen johtaja muoviteollisuudessa. Kuumakanavat, lämpötilansäätimet, lisäinjektio- ja ruiskutusjärjestelmät tuottavat parhaan suorituskyvyn, joka optimoi tuotannon parantamalla muovattujen osien laatua, lisäämällä tuottavuutta ja alentamalla osien kustannuksia. Mold-Masters tarjoaa asiakkailleen 100 maassa yli 2100 työntekijää.

Progressive Components

Muottikomponentit
Monet Progressive Componentsin muottikomponentit ovat nykyisin maailmanlaajuisia teollisuusstandardeja. Maailmanlaajuinen ruiskupuristus- ja muovausteollisuuden komponenttien, ohjelmistojen ja valvontajärjestelmien kehittäjä.

Nakanishi

Hioma-, kiillotuskoneet ja lisälaitteet
Japanilainen NSK on omistautunut nopeille pyöriville leikkaustekniikoille ja niiden sovelluksille. Käytämme mikroilmaturbiinien kehittämisessä saamaamme tietotaitoa korkean tarkkuuden hionta- ja kiillotuskoneissa. Tehokkaat ilma- ja sähkökäyttöiset käsihiomakoneemme ovat huippuluokan tuotteita, oli sitten kyse pyörivästä tai edestakaisin liikkuvasta hionnasta tai kiillotuksesta.

Alphacam

CAM-Ohjelmistot
Vero Software on maailman johtava CAD CAM -ohjelmistotalo, jolla on todistetusti luotettava tuotevalikoima. Tarkoituksena tarjota asiakkaille tuottavuutta, luotettavuutta ja joustavuutta. Alphacam on johtava CAM-ratkaisu puu-, metalli-, kivi- ja komposiittikomponenteille 2–5 akselisiin ohjelmointiratkaisuihin. RADAN CAM-ohjelmisto laser-, plasma-, poltto- ja vesileikkaukseen.

Hamarlaser

Geometrinen linjaus
HAMAR LASERin tasolinjauslaitteet teollisuuden eri aloille. Hamarin L-sarjan tuotteet soveltuvat vaativien pintojen vaaituksiin, tasomaisuuksien, suorakulmaisuuksien, kohtisuoruuksien, yhdensuuntaisuuksien mittaamisiin ja mittausten aikaiseen säätämiseen. Laitteistolla on mahdollista mitata mikrometrien (+/- 0,001 mm) tarkkuudella, tarkkuus on riippuvainen etäisyydestä ja olosuhteista.

StealthSeries

Akselilinjaus
HAMAR LASERin helppokäyttöiset laitteistot palvelevat käyttäjiään teollisuuden eri aloilla. Hamarin S-sarjan tuotteet mittaavat samanaikaisesti sekä keski- että kulmavirheet ja tulokset näkyvät kannettavalla näyttölaitteella välittömästi. Käyttökohteet: pumput, puhaltimet, kytkimet yms.

TPI

Kunnon seuranta
TPI tarjoaa uusinta tekniikkaa koneiden ja laitteiden kunnon seurantaan. TPI-tiimiläiset ovat aina mielellään auttaneet, on sitten kysymys instrumenttien valinnasta, sovelluksesta tai kalibroinnista. Ota yhteyttä ja autamme sinua löytämään oikean työkalun oikeaan hintaan.