Näiden valmistajien tuotteita löydät valikoimastamme

Päämiehet

Haitian international

Ruiskuvalukoneet

Haitian International on yksi johtavista yrityksistä ruiskupuristuskoneiden valmistajana. Yli 50 vuoden kokemuksella Haitian on kehittänyt vankkoja ja älykkäitä konemalleja, jotka tarjoavat asiakkailleen kilpailuetua ja viimeisintä teknologiaa. Servohydrauliset- , hybridi- ja täysähköruiskuvalukoneet.

Roders

Suurnopeustyöstökoneet

Yli 200 vuoden ajan Röders on saanut asiakkailtaan luottamusta ja arvostusta innovatiivisista tuotteistaan ja luotettavasta palvelustaan maailmanlaajuisesti. Pienet tiimit kehittävät huipputeknisiä ratkaisuja ja kaikki ratkaisut testataan perusteellisesti Rödersin omassa tuotannossa ennen markkinoille tuontia. Erinomainen tehokkuus ja käytännöllisyys ovat olleet ja ovat edelleen tuotantomme tärkeimmät painopisteet.

Industrial Frigo

Tuotantolaitosten lämpötilan hallinta

Industrial Frigo perustettiin vuonna 1969. Yhtiö on kehittänyt tuotteitaan jäähdytyksen ja lämmönsäätelyn aloilla saavuttaen tietotaidon tason, joka tekee Frigosta tänään yhden alansa johtavista yrityksistä. Voimamme on kyky kuunnella ja tarjota ratkaisuja, jotka takaavat täyden asiakastyytyväisyyden.

Campetella

Lineaarirobotit

Campetella on kansainvälinen perheyritys. Nykyään 24 maassa toimiva Campetella-kumppaneiden verkosto on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille 360° palvelua etsimällä tarvittavat ratkaisut. Viestintä emoyhtiön ja myynnin jälkimarkkinoinnin välillä on välttämätöntä ja takaavat nopean avun yli 20 maassa eri puolilla maailmaa.

Digicolor

Raaka-aineiden käsittely

Digicolor on vuonna 1978 perustettu yritys, joka on johtava muoviteollisuuden materiaalijärjestelmien toimittaja ruiskuvalun, suulakepuristuksen ja yhdistelmien aloilla. Digicolor kehittää ja valmistaa korkealaatuisia tuotteita granulaattien kuljettamiseen, kuivaamiseen sekä sekoitukseen ja annosteluun. Lisäksi digicolor tarjoaa laajan valikoiman granulaattoreita teknisten polymeerien kierrätykseen.

HS Umformtechnik

Raaka-aineen siirtoputkistot
HS Umformtechnik on vuonna 1997 perustettu keskisuuri perheyritys. Erityisesti nopea toimitusvalmius on tehnyt meistä maailmanlaajuisen järjestelmätoimittajan pneumaattisten kuljetinjärjestelmien rakentajille muovi, elintarvike ja kemian aloilla. Valmistamme korkealuokkaisesta ruostumattomasta teräksestä kulma-, haara- ja supistusputkia, putkiliitoksia, kytkentäasemia, imuletkuja, erikoisosia – kaikkea asiakkaiden tarpeiden mukaan..

PEMTec

Sähkökemiallinen tarkkuuskoneistus
PEMTec on vuonna 1995 perustettu maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka on erikoistunut sähkökemialliseen tarkkuuskoneistukseen mekaniikkateollisuudessa. Sähkökemiallinen tarkkuuskoneistaminen perustuu materiaalin vähentämiseen tai poistamiseen sähköä johtavan työkappaleen pinnalta elektrolyyttisen liukenemisen avulla.

Nakanishi

Hioma- ja kiillotuskoneet
Perustamisestaan lähtien vuonna 1930 NSK on omistautunut nopeille pyöriville leikkaustekniikoille ja niiden sovelluksille. Käytämme mikroilmaturbiinien kehittämisessä saamaamme tietotaitoa korkean tarkkuuden hionta- ja kiillotuskoneissa. Tehokkaat ilma- ja sähkökäyttöiset käsihiomakoneemme ovat huippuluokan tuotteita, oli sitten kyse pyörivästä tai edestakaisin liikkuvasta hionnasta tai kiillotuksesta.

Alphacam

CAM-Ohjelmistot
Vero Software on maailman johtava CAD CAM -ohjelmisto, jolla on todistetusti luotettava tuotevalikoima. Kehityksemme painopiste on tarjota asiakkaillemme tuottavuutta, luotettavuutta ja joustavuutta. Alphacam on johtava CAM-ratkaisu puu-, metalli-, kivi- ja komposiittikomponenteille 2 - 5 akselisiin ohjelmointiratkaisuihin. RADAN CAM-ohjelmisto laser-, plasma-, poltto- ja vesisuihkuleikkaukseen.

Gimatic

Automaatio
Gimatic on toiminut automaation alalla yli 30 vuotta. Joustavuus, taito ja tekniikka tekevät meistä johtavan pneumaattisten ja sähköisten tarttujien ja automaatiotuotteiden valmistajan. Gimatic suunnittelee ja rakentaa myös mukautettuja järjestelmiä asiakkaiden sovelluksiin. Uusin haasteemme on päästä sähkötoimisten laitteiden markkinoille Mechatronics-tuotemerkillä..

FIPA

Alipainetekniikka
FIPA on ammattitaitoinen kumppani erilaisten työkappaleiden turvalliseen käsittelyyn alipaine-, tarttumis- ja nostotekniikan avulla. FIPAlla on ratkaisu: herkkien muoviosien poistamisesta ruiskuvalukoneista aina metallien, rakennusmateriaalien, lasin, elintarvikkeiden ja kaikenlaisten pakkausten käsittelyyn.

TPI

Kunnon seuranta
Vuodesta 1997 lähtien TPI on pyrkinyt tarjoamaan uusinta tekniikkaa koneiden ja laitteiden kunnon seurantaan. TPI-tiimiläiset ovat aina mielellään auttaneet, onko sinulla kysyttävää instrumenttien valinnasta, sovelluksesta tai kalibroinnista. Ota yhteyttä ja autamme sinua löytämään oikean työkalun oikeaan hintaan.

StealthSeries

Akselilinjaus
Jo 50 vuoden ajan HAMAR LASERin helppokäyttöiset laitteistot ovat palvelleet käyttäjiään teollisuuden eri aloilla. Hamarin S-sarjan tuotteet mittaavat samanaikaisesti sekä keski- että kulmavirheet ja tulokset näkyvät kannettavalla näyttölaitteella välittömästi. Käyttökohteet: pumput, puhaltimet, kytkimet, yms.

Hamarlaser

Geometrinen linjaus
Jo 50 vuoden ajan HAMAR LASERin helppokäyttöiset laitteistot ovat palvelleet käyttäjiään teollisuuden eri aloilla. Hamarin L-sarjan tuotteet soveltuvat vaativien pintojen vaaituksiin, tasomaisuuksien, suorakulmaisuuksien, kohtisuoruuksien, yhdensuuntaisuuksien mittaamisiin ja mittausten aikaiseen säätämiseen. Laitteistolla on mahdollista mitata mikrometrien (+/- 0,001 mm) tarkkuudella, tarkkuus on riippuvainen etäisyydestä ja olosuhteista.

Optodyne

Paikoitustarkkuus
OPTODYNE lasermittauksella saadaan nopeasti selville CNC-koneiden paikoitus- ja kolmiulotteinen. OPTODYNE lasermittauslaitteistolla voidaan mitata lähes kaikki CNC-koneet esim. 1-5 akseliset jyrsinkoneet, sorvit, lankasahat, puuntyöstökoneet, poltto-, vesi-, plasma-, laserleikkauskoneet.

ZK Systems

Kipinätyöstö
Uppokipinätyöstökoneiden edelläkävijä Zimmer+Kreim on erikoistunut valmistamaan tarkkoja, nopeita ja luotettavia koneita. Tuotevalikoimaan kuuluvat uppokipinätyöstökoneet, automaatiosolut sekä virtaviivaisen tuotannon hallinnan ohjelmistot. ZK:n soluun voidaan liittää erilaisia koneita. Automaatiot ja töiden hallinta voidaan jälkiasentaa jo olemassa oleviin koneisiin.

Progressive Components

Muottikomponentit
Progressive Components on kehittänyt muotinkomponenttien innovaatioita lähes 30 vuotta, ja monet tuotteemme ovat nykyisin maailmanlaajuisia teollisuusstandardeja. Olemme maailmanlaajuinen ruiskupuristus- ja muovausteollisuuden komponenttien, ohjelmistojen ja valvontajärjestelmien kehittäjä.