Industrial Frigo

Tuotantolaitosten jäähdytys

Lineaaritoimilaitteet

Lineaariteknologiaan FIPAlta

Lineaaritoimilaitteet – Fipa

Lineaariteknologiaan FIPAlta – Tehokkuus on myös suuntakysymys!

Jotta prosessisi kulkevat kirjaimellisesti oikeaan suuntaan, löydät huippuluokan lineaaritekniikan tuotevalikoimastamme. Esimerkiksi klassisten lyhytiskusylinterien lisäksi korkeuserojen kompensoimiseksi tarjoamme myös kaksimäntäsylintereitä.

Kaksitoimiset lyhytiskusylinterit helpottavat tilaa säästävällä ja kevyellä suunnittelulla. Toimilaitteen anturimutterit mahdollistavt männän aseman välittömän tarkkailun. Yhdessä painelevyjemme kanssa lyhyt iskuinen sylinteri sopii myös tartunta- tai pidätysvälineeksi. Kaksimäntäsylinterit ovat oikea valinta sinulle, kun tarvitset suurta enimmäiskuormitusta käyttäessäsi leikkaus- ja tartuntatyökaluja - vääntöjäykkä kaksimäntämallin muotoilu ja tarkka liukulaakeriohjaus mahdollistavat sen. Anturimuttereilla ”kaksipäiset” sylinterit tunnistetaan PNP- tai NPN-antureilla männän aseman seuraamiseksi. Jos on erittäin tärkeää tuoda tartuntaelementit tarkasti työkappaleeseen ahtaassa tilassa, suosittelemme kaksitoimisia ohjauslohkoja.

Sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja rakenteellisesta toteutuksesta, löydät kaiken, mitä tarvitset integroidaksesi lineaariset teknologiakomponentit tarttujajärjestelmääsi tuotelinjaamme: Se alkaa asennuslevyistä ja menee painelevyjen yli pitimiin ja kulmavarsiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lineaaritoimilaitteet