STEALTH SERIES

Akselinlinjaus

Akselinlinjaus

Langaton akselilinjauslaitteisto

Akselinlinjaus – Stealth Series

STEALTH SERIES tuo akselilinjauslaitteistoihin uuden vaihtoehdon S-660, sekä on päivittänyt jo aikaisemmin tulleita S-670 ja S-680 laitteistoja. Laitteistoissa käytetään uusinta Dual-Beam teknologiaa, joka mittaa samanaikaisesti sekä keski- että kulmavirheet ja tulokset näkyvät kannettavalla näyttölaitteella välittömästi.

Sisäänrakennettu kiihtyvyysanturi havaitsee liikkeen ja siirtää tiedot automaattisesti ohjelmaan ilman napin painallusta.

Todellisen akselilinjauksen helppouden, nopeuden ja raportoinin tuo akselilinajusohjelmisto Couple6 Software™.

Katso lyhyt esittely: Couple6 Software™

Stealth Series laitteisto

STEALTH SERIES laitteisto tarjoaa mahdollisuuden jopa kaksisuuntaisen epäkeskeisyyden ja kahden kulman reaaliaikaisen näytön säätöä tehtäessä. Laitteiston mittaustarkkuus, langaton tiedonsiirto, akkukäyttö ja nykyaikainen muotoilu yhdistettynä järkevään hintaan, tekevät siitä todellisen ammattilaisen työkalun.

Langattomuus ja tarkkuus sekä raportoinnin helpous ovatkin käyttäjien suurimpia vaatimuksia tämän päivän korkealaatuisille mittavälineille. Käyttökohteet: pumput, puhaltimet, kytkimet, yms.

PDF Esitteet: S-660, S-670, S-680BT / S-680BPC, S-680T / S-680PC

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hamar Laser

Yli 50 vuoden ajan HAMAR LASERin helppokäyttöiset laitteistot ovat palvelleet käyttäjiään teollisuuden eri aloilla.

Tehokkuutta akselilinjaukseen innovatiivisilla laitteilla ja helppokäyttöisellä ohjelmistolla sekä nopealla raportoinnilla.

Akselinlinjaus